Meteen naar de inhoud
Home » Privacybeleid

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 29 mei 2023

Dit privacybeleid beschrijft hoe Bakkerij Bryon (“wij”, “ons” of “onze”) de privacy van gebruikers (“jij” of “jou”) respecteert en beschermt bij het gebruik van onze website en gerelateerde diensten op WordPress.

Verzamelde informatie

Wanneer je onze website bezoekt of gebruikmaakt van onze diensten, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen, zoals IP-adres, browsertype, apparaatinformatie en gegevens over jouw interactie met onze website.

Gebruik van verzamelde informatie

We gebruiken de verzamelde informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om onze website en diensten te verbeteren en te personaliseren.
  2. Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en eventuele geschillen op te lossen.

Gegevensbeveiliging

We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang of openbaarmaking. We zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen en bewaard volgens de geldende privacywetgeving.

Delen van informatie

We zullen jouw persoonlijke informatie niet verkopen, verhuren of delen met derden, tenzij we hiervoor jouw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dit te doen.

Links naar andere websites

Onze website kan links naar andere websites bevatten. Houd er rekening mee dat wij geen verantwoordelijkheid dragen voor het privacybeleid van deze externe websites. We raden je aan om het privacybeleid van elke website die je bezoekt te lezen.

Jouw rechten

Je hebt het recht om jouw persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren, te beperken of te laten verwijderen. Neem contact met ons op via de hieronder vermelde contactgegevens om jouw rechten uit te oefenen.

Contact met ons opnemen

Als je vragen, opmerkingen of verzoeken hebt met betrekking tot dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via bakkerijbryon@gmail.com

Wijzigingen in het privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. De meest recente versie zal op deze pagina worden geplaatst met de bijgewerkte datum. We raden je aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.